Fercuin: professionals de la fusta

mobles cuina: fercuin sant feliu

Fercuin és una empresa que es dedica al treball de la fusta. Fercuin Mobles de cuina és una empresa familiar fundada l'any 1971 per Joan Ferrer Paituví. En Joan Ferrer, fuster de professió, des dels seus inicis es va dedicar a la fabricació de mobles de cuina (mobles de fusta per cuines i accessoris per cuines) participant en fires i exposicions com la fira de CONSTRUMAT (1983).

Amb els anys hem anat ampliant les nostres instal.lacions per adaptar-nos als nous temps i a les exigències del mercat. Actualment fabriquem tot tipus de moble a mida: mobles de cuina, mobles de bany, armari ropers, mobles de saló...i som distribuidors oficials d'importants marques d'electrodomèstics.

Més de 30 anys d'experiència en el disseny, fabricació i muntatge de cuines ens permeten adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, i garantint-los professionalitat, disseny i bon servei..

mobles cuina: fercuin sant feliu mobles habitacio: fercuin sant feliu mobles habitacio: fercuin sant feliu

Mobles de fusta adaptats a les seves necessitats

Oferim el servei de disseny i adaptació dels mobles de fusta a les necessitats dels nostres clients. Garantim professionalitat. Treballem sempre amb la millor qualitat al millor preu.

Els oferim mobles de cuina i accessoris de cuina adapatats als nostres temps, els oferim les últimes tendències amb electrodomèstics i els dissenyem mobles de bany i mobles de saló a mida. També els oferim la fabricació i col.locació de portes de fusta de pas, portes d'interior i d'exterior.

Altres treballs amb fusta que els podem oferir: escales de fusta interiors i exterios, baranes de fusta, porticons massisos...

Fercuin Mobles de Cuina · C/ Indústria, Parc. 5, nau 1 · P.I. PLA DE LA COSTA · Sant Feliu de Codines - 93 866 15 15 · Fax 93 866 15 15 · info@fercuinmoblescuina.com
© Copyright 2017 fercuinmoblescuina.com

Valid XHTML 1.0 Transitional